JUBILEUM 2017


27-09-2017:


Tijdens het jubileumfeest zal er tussen 15.30 en 16.00 uur gelegenheid zijn tot het maken van groepsfoto's.


18-09-2017:


Op het aanstaande jubileumfeest zullen ook diverse vertegenwoordigers van de zendende landen aanwezig zijn uit Bulgarije, China, Democratische Republiek Congo, Lesotho, Malawi, Nigeria, Polen en Slowakije.
Het 40e jubileum van Bertie Treur en Stichting Kind en Toekomst


Op zaterdag 30 september 2017 willen we Bertie Treur en haar Stichting in het zonnetje zetten voor al het werk dat zij in de loop van 40 jaar gedaan heeft in adoptieland.

We nodigen iedereen die hier bij betrokken was uit om dit feit met ons te vieren: adoptie ouders, kinderen die in die veertig jaar geadopteerd zijn, oud collega's en andere belangstellenden die Bertie en de Stichting een warm hart toedragen.

Het lijkt ons geweldig Bertie te kunnen voorstellen aan dames en heren die zij als baby of peutertje gezien heeft toen ze in Nederland aankwamen. En als zij dan ook hun kinderen meebrengen kan ze het vervolg van de geschiedenis met eigen ogen zien.

Bent u één van hen en kent u nog lotgenoten uit die tijd: deel dit bericht met hen!

Natuurlijk zijn de ouders van nu met hun kinderen ook welkom net zoals de aspirant adoptief ouders.

Dit jubileum willen we houden in plaats van de jaarlijkse reünie en let op!! op een andere locatie.

Het is de laatste keer dat u Bertie op deze manier kunt ontmoeten en spreken, want hierna zal er geen reünie meer plaatsvinden.


Jubileumdag zaterdag 30 september 2017


Locatie:     De Radstake

Adres:       Twenteroute 8

                   7055 BE  Heelweg (Bij Halle/Varsseveld)

Tijd:            van 11.00 tot 16.00 uur


Entree gratis  


Het lijkt ons leuk om op deze dag middels een slideshow foto's te laten zien van geadopteerden, zowel van vroeger als van nu. Foto's kunt u in JPEG mailen naar: jubileumkindentoekomst@gmail.com  


We willen op die dag een grote verloting houden voor de projecten van Bertie. We zorgen voor prachtige prijzen. Aan het eind van de dag willen we haar de opbrengst graag overhandigen.

Bertie zegt altijd: "Ik weet dat mijn projecten een druppel zijn op een gloeiende plaat, maar je zult maar onder die druppel zitten".

We willen haar graag op die dag met uw hulp veel druppels aanbieden.


U kunt zich voor deze dag hier aanmelden.    


Namens de organisatie graag tot ziens op 30 september!
Website gebouwd door Its Asbreuk